Marian's blog - Marian Slagman

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Nieuwe locatie voor Dierenkliniek Ridderkerk in Zwijndrecht

Gepubliceerd door Marian Slagman in Blog · 29/1/2020 13:12:32

Locatie Gerbrandyplein van Dierenkliniek Ridderkerk gaat medio Maart verhuizen naar een nieuw pand op de Beneluxlaan, tegenover winkelcentrum Walburg. Een noodzakelijke stap om te kunnen blijven voldoen aan de groeiende vraag naar dierenzorg.

“Wij zitten nu ruim 20 jaar op het Gerbrandyplein en zijn helaas uit dit pand gegroeid.” vertelt Stefan Haspels, de vaste dierenarts van locatie Gerbrandyplein. “Door te verhuizen naar het nieuwe pand, kunnen we op allerlei gebied onze zorg voor de dieren naar een hoger niveau brengen.”

Eén van de speerpunten van de nieuwe locatie is de “Cat Friendly Practise”. Door de behandelruimtes voor honden en katten te scheiden, wordt een bezoek aan de dierenarts minder stressvol. In de Beneluxlaan zijn de spreekkamers, opname en operatiekamers voor honden op de begane grond en voor katten op de 1e verdieping.

Daarnaast worden de mogelijkheden voor behandeling verder uitgebreid. Zo komt er nieuwe röntgenapparatuur, voor zowel gebitten als algemene röntgenfoto's. Ook wordt er gebruik gemaakt van de nieuwste technieken, zoals bijvoorbeeld geïntegreerde hok-verwarming en ventilatie.

“Natuurlijk blijft het team grotendeels hetzelfde en zullen onze klanten de bekende gezichten blijven zien.” benoemt Ilonka Blok, paraveterinair en locatiemanager van Gerbrandyplein en straks de Beneluxlaan. “Wel zal het team uitgebreid worden met nieuwe artsen.”

Omdat het nieuwe pand tegenover winkelcentrum Walburg ligt, is het gemakkelijk te bereiken en is er voldoende parkeergelegenheid.

Medio Maart zal de nieuwe locatie op feestelijke wijze geopend worden met een open dag. Houd voor informatie hierover de website en social media kanalen van Dierenkliniek Ridderkerk in de gaten
.


Namens Dierenkliniek Ridderkerk, gepubliceerd in De Brug Zwijndrecht, 29 januari 2020
"Een gelukkige werknemer is een goede werknemer"

Gepubliceerd door Marian Slagman in blog · 20/3/2019 12:09:14
Dit blog is geschreven door Marian Slagman en Maarten Freriks.

Stille werkstress

Gepubliceerd door Marian Slagman in Blog · 9/11/2018 12:09:02
Dit blog is geschreven door Genardus Schalk en geredigeerd door Marian Slagman.

Eglantine, nieuw koor in Zwijndrecht

Gepubliceerd door Marian Slagman in Blog · 27/9/2018 16:57:37
Gepubliceerd in De Brug en De Kombinatie

Ambachtse ZUS zingt op Middelburg VÓLkoren

Gepubliceerd door Marian Slagman in Blog · 23/5/2018 12:49:16
Gepubliceerd in De Kombinatie en De Brug
Volgende
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu